Choco Porter

aviary-image-1519507804963Maisel & Friends, Saksa. Porter, 6.5%. Pullo, 0.33l.

Se on siinä! Foodistin olutkalenterin viimeinen olut – ja suklaisena porterina yksi mielenkiintoisimmista. Katsotaan olisiko tästä Foodistin kalenterin parhaaksi…

Lasiin Choco Porter kaatuu niukasti vaahdoten, eikä pysyväiskerrosta ole kuin nimeksi. Väri on tumma, melkeinpä musta; valoa vasten näkyy vähän rusehtavaa punaa. Tuoksussa ei suklaata löydy aavistusta enempää; pikemminkin mustaviinimarjamaisuutta ja jotain makeanpuoleista kahvia. Ihan jees tuoksu, mutta ei mitenkään erityisen erityinen.

Ei sitä suklaata mitenkään erityisen paljon, mutta ehkä ripaus kuitenkin. Kahvia tässä on huomattavasti enemmän, mutta ikävä kyllä ei yksiselitteisen positiivisella tavalla: etenkin jälkimausta löytyy tympeän terävää pohjaan palaneen kahvin makua. Muuten Maiselin Choco Porter on harmillisen tylsä, vähän ohut, mitäänsanomaton ja antiklimaktinen. Luukuista 22 ja 23 tuli kyllä huomattavasti parempia oluita! Se mikä lopullisesti torppaa Choco Porterin on nimenomaan maun ohuus: tästä puuttuu kaikki täyteläisyys ja paksuus.

Niin siis on Foodistin olutkalenteri taputeltu, ja ikävä kyllä se loppuu kalenterin arvoiseen suoritukseen: pettymykseen. Maiselin Choco Porter on kuin Foodistin olutkalenteri, eli ennakkoon mielenkiintoisen oloinen mutta loppujen lopuksi melkoinen pettymys. Good riddance.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s