Stary Melnik Iz Bochonka Myagkoe

WP_20160701_003

Moscow-Efes, Venäjä. Lager, 4.3%. Pullo, 0.5l

Ummikot kävivät visiitillä Etelä-Suomessa eli Tallinnassa, ja kaikkien muiden oluiden joukossa mukana kotiin eksyi myös tämä olut… venäläinen kusivesilager, voiko tämä olla muuta kuin voittaja?

Tuoppiin Melnikki kaatuu ihan nätisti vaahdoten ja jättääpä se jopa pientä nättiä pitsiä, eikä vaahto haihdu ihan heti. Väriltään olut on hailakan mitäänsanomaton, aavistuksen myrkynvihreä eurolager. Nam nam. Tuoksu on taattua herkullista bulkkilageria: lantrattua ryyniä ja siinäpä se oikeastaan on koko komeassa kaameudessaan. Hölökyn kölökyn.

Maku on kevyt, mutta taas sitä itseään: tavan mauton peruslager. Kyllä tämä Heinekenin voittaa, mutta silti tuntuu että hiukan alle kahden euron litrahinnalla tämä oli aikuisten oikeasti ylihinnoiteltu. Tai no, jos tykkää lantrattua oksennusta juoda niin mikäpäs siinä. Itse esim. otamme mieluummin dunkkuun.

Sellainen olut siis Melnikki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s