Obolon Non-Alcoholic

on

result_1569701491825

Obolon, Ukraina. Lager/alkoholiton olut, 0.4%. Tölkki, 0.5l.

Riikasta viimeisiä. Taitaapa muuten olla ensimmäinen Ummikkoin maistama Ukrainalainen olut, joten toki aloitetaan alkoholittomasta lagerista. Ne kun on aina niin hyviä.

Obolonin vaahtokerros on minimaalinen; kaatovaiheessa millin luokkaa, pysyväiskerros savunohut häivähdys vaaleampaa oluen pinnalla. Väriltään olut on erittäin kalpea ja laiha, kuin vedellä jatkettua lapparia. Tuoksu samaa sarjaa – kyllä sieltä etäisenä löytää ylimakeaa peruslagerin tuoksua jos jaksaa etsiä. Vaan jaksaako? Ei välttämättä ole vaivan väärti.

Maku on laiha ja vetinen, mutta ihan lagerin makuinenhan tämä on muuten. Vedellä jatkettua ja sokerilla höystettyä lapparia, sano. Rapsakka, kuiva muttei erityisen maltainen. Juomakelpoinen mutta läpeensä mitäänsanomattoman turha olut. Kaipa sitä huonompiakin alkoholittomia oluita on tullut vastaan, mutta eipähän muistu ihan suorilta käsin mieleen, ainakaan lagerpuolella. Nogne O:n Inferial Stoutia kun on vaikea ”voittaa” näissä kisoissa.

Semmoinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s