Bird Feeder

on

Naparbier, Espanja. Double IPA, 8.2%. Tölkki, 0.440l.

Omituisten etikettien Naparbieriä taas lasissa – tältä panimolta aiemmin arvioitu Overfed oli myös jokseenkin värikkäällä ja vänskällä etiketillä varustettu. Se sai meiltä ihan hyvin arvion, joten pieniä ennakko-odotuksia tätä kohtaan on.

Lasiin Bird Feeder kaatuu vaahdoten n. puolentoista sentin paksuisen kerroksen, joka asettuu epämääräiseksi ja -tasaiseksi uduksi oluen päälle, jossa on pieniä paksumman vaahdon saarekkeita. Väriltään Bird Feeder on samea, vaniljavanukkaankeltainen ja täyteläinen. Tuoksu on hedelmäinen, raikas ja mehukas – mandariini nousee erityisen vahvasti esiin. Kirpeämpääkin sitruksisuutta löytyy alta. Lopputulos on jokseenkin mehumainen. Ja miellyttävä!

Mandariinisuus on vahvana myös maussa, mutta Bird Feederin vahvuus pehmentää sitä ja antaa miellyttävää pyöreyttä. Trooppinen, jopa nektariininen hedelmäisyys on hapokasta, hiukan pistelevää ja melko raikasta. Oluen suutuntuma on paksuhko ja kuohkeanpuoleinen. Jälkimaussa on sisäkuorimaista kuivaavuutta, joka vaimenee melko nopeasti mutta jolta kestää hyvän tovin kadota kokonaan.

Bird Feeder on vahvemmanpuoleisena IPA:na varsin tasapainoinen ja helposti nautittava tapaus, muttei kuitenkaan liian kevyt. Sen raikas hedemäisyys on toimivaa, ja olut onkin mukava tuulahdus ajalta ennen utua ja Uuden Englannin pilveä. Oikein miellyttävä, jos nyt ei mitenkään erityisen erinomainen olut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s