Bloodbath

Naïlo Brewing Co., Suomi. Gose, 4 %. Tölkki, 0.44 l.

Naïlo on panimo, joka on kohtalaisen tuntematon meille. Muutamia oluitaan olemme maistelleet, ja varovaisen positiivisen muistijäljen ne ovat jättäneet. Mitään pankkia räjäyttänyttä ei kuitenkaan vielä vastaan ole tullut – mutta sen verran kivoja, ettemme ainakaan huonoa odota.

Bloodbath kaatuu lasiin vaahtoamatta lainkaan. Väriltään olut on kalpeankeltainen, sitruksinen ja aika gosemainen. Tuoksukin on modernin gosen: kirpeä, hedelmäinen, suolainen. Ripaus vaniljaisuuttakin löytyy. Raikas ja kiva, joskin hivenen tavanomainen tuoksu.

Maku on jopa mallia varovainen. Modernin gosen suolaisuutta ja pientä kirpeyttä löytyy, mutta kovin hapan tämä ei ole. Sitrus maistuu, kuten myös määrittelemätön hedelmäisyys. Tölkin kyljessä mainitut veriappelsiini ja granaattiomena eivät yksilöidy esiin maussa hirveästi. Maku on oikein kiva, muttei hirveän luonteikas – modernin koulukunnan perusgose siis.

Bloodbath on mainion juotava ja virkistävä olut. Sen maku kuitenkin kärsii luonteen heikkoudesta, minkä takia olut ei onnistu erottautumaan runsaslukuisten kilpailijoidensa joukosta millään tavalla. Voi siis sanoa, että Bloodbath jatkaa Naïlon tähänastista linjaa: lupaavaa, hyvääkin, muttei erinomaista tai mieleenjäävää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s